A GEOSAN Kft. Biotechnológiai Fióktelepe Balatonfűzfő – Gyártelepen a Nitrokémia Ipari Park belterületén, a 72. sz főút mellett helyezkedik el, közel 8500 m2 területen. Létrehozásának elsődleges célja a biotechnológia alkalmazási lehetőségeinek kihasználása, elsősorban mezőgazdasági és környezetvédelmi céllal. A területen három különálló, funkcionálisan kialakított épület áll rendelkezésre, melyben közel 40 fő munkaerő foglalkoztatására és szociális ellátására alkalmas helyiség került kialakításra.

Bővebben >>

A telephely a Pétfürdő település Ny-i, ÉNy-i részéhez csatlakozó ipartelepen belül helyezkedik el, 1 ha sík területen. Megközelítése Veszprém vagy Székesfehérvár felől a 8 sz. főúton , D-i irányból, illetveilletve az M7 autópálya vagy a 7 sz. főút felől Nádasdladány vagy Berhida településeken át történhet.

A telephely a gyártelepen belül a Péti Nitrogénművek Zrt. régi üzemrészlege és a Huntsman Zrt. üzemterülete közé ékelődik. A Geosan Kft. telephelye közúti teher- és személyforgalom számára a Huntsman Zrt. főbejáratán , illetve biztonsági beléptető rendszerén át, burkolt ipari utat igénybe véve közelíthető meg. A telephely K-i kerítése mellett iparvágány áll rendelkezésre.

Bővebben >>